Takläggare Salem

Garanterat bra tak

Om oss

personal

DETTA FÅR DU NÄR DU VÄLJER ETT TAK FRÅN TIOTAK

När du väljer oss som din takläggare i Salem får du till att börja med ett tag med garantier – både på materialet och på hantverket. För att kunna lova detta arbetar vi enbart med våra finska kvalitetsmaterial tillverkade i egen fabrik när vi lägger tak.

När vi kommer till dig för att utföra uppdraget har vår kompetenta och engagerade personal fått ordentlig information av våra arbetsledare. Allt material levereras så att det finns redo på plats innan vi sätter igång och jobbet utförs understött av en rejäl maskinpark som underlättar arbetet.

Att anlita oss som din takläggare är tryggt då vi har en ordentlig ansvarsförsäkring som skyddar såväl ditt hus, dig som kund och våra anställda under arbetets gång. Självklart är vi även noga med att använda ordentliga säkerhetsanordningar när vi arbetar på tak.

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Utöver takläggning och takrenoveringar erbjuder vi även följande produkter och tjänster:

Taksäkerhetsprodukter, hängrännor, stuprännor, vindskivor med mera. Vi kompletterar taket med alla detaljer som behövs för att det ska se riktigt snyggt ut och för att det även ska hålla tätt vid skorstenen, vid gavlarna med mera. För att sotare eller snöröjare ska kunna arbeta säkert på ditt tak installerar vi de taksteg, stegar, snörasskydd och andra säkerhetsprodukter som kan behövas.

Dörrar och fönster med bra isolervärde och trygga lås. Vi levererar och installerar finska kvalitetsprodukter som hjälper dig att spara pengar på uppvärmningen och ger huset ett lyft.

Passa gärna på att beställa en fasadrenovering i samband med takläggningen. Så får hela huset ett rejält lyft och ökar i värde.

Villa, småhus eller sommarstuga – vi renoverar eller lägger nytt tak!